Werkbezoek Artica in Ootmarsum

Geplaatst op Dit bericht is geplaatst in Bezoeken

artica1Donderdagavond 24 juni. werd de fractie van Lokaal Dinkelland hartelijk ontvangen in het markante kantoor van Artica aan de Oldenzaalse straat in Ootmarsum. Hans Snoeijnk (creatief directeur) en Henk Velthuis (algemeen directeur) presenteerden bruisend en met grote bevlogenheid hun gezamenlijke bedrijf.

Het bedrijf dat door Gerard Velthuis in 1976 werd gestart, groeide in de afgelopen 30 jaar uit tot een bedrijf met een globale uitstraling die echt indrukwekkend genoemd mag worden.

Artica bedenkt creatieve oplossingen voor communicatie vraagstukken en het in de praktijk brengen van marketing en communicatie manieren d.m.v. het inzetten van alle tools die maar te vinden zijn of door hen zelf ontworpen worden. Maar ook door het maken en inzetten van aansprekende stands op beurzen. Die combinatie maakt hen uniek in hun métier. Van het allereerste concept tot eindproduct. Bij Artica vind je alles onder 1 dak.

De bedrijfsfilosofie en de passie voor hun vak werkt inspirerend. Met nadruk werd gemeld dat alle successen van ARTICA gebaseerd zijn op teamwork en iedere medewerker verantwoordelijkheid mag dragen en kansen krijgt om te groeien.

articaARTICA heeft haar roots in Dinkelland en voelt daardoor ook een speciale betrokkenheid. Men wil graag samen met alle ondernemers in Dinkelland werken aan een goed ondernemersklimaat. Daar hebben niet alleen alle ondernemers in Dinkelland baat bij, maar dit draagt ook bij aan de leefbaarheid in onze kernen.De Gemeente Dinkelland werd aangemoedigd om daarbij nadrukkelijk nog meer haar rol als facilitator te nemen. Als resultaat van een onderzoek onder de ondernemers welke mede door ARTICA werd geïnitieerd zal het gemeentelijke ondernemersloket meer invulling en uitwerking kunnen krijgen.

Wij danken Hans en Henk voor hun hartelijke ontvangst . Prachtig zo’n bruisende uitwisseling van ideeën. Het heeft ons geïnspireerd en zij weten vast hun weg naar de Fractie Lokaal Dinkelland nu goed te vinden.

Dit bericht is geplaatst in Bezoeken

Reacties zijn gesloten.