Open info-avond “Duurzaam Dinkelland”

Geplaatst op Dit bericht is geplaatst in Media, Nieuws

Op 15 mei vindt een door Lokaal Dinkelland georganiseerde

een ‘open info-avond’ plaats met als titel: ‘Duurzaam Dinkelland’

wereld

Locatie: de IJskuip – Denekamp

Lokaal Dinkelland vindt dat er meer aandacht moet worden gegeven aan duurzaamheid in de Gemeente Dinkelland. Toch gebeurt er al veel, zoals bijv. het Project Duurzaam Noord-Deurningen. Deze avond is bedoeld ter inspiratie van de burger en de politiek.

Het wordt een boeiende avond waarbij iedereen kennis kan vergaren over diverse aspecten van duurzaamheid.

Na ontvangst met een kop koffie zal dhr. Erik Kuiper, directeur van de IJskuip en initiatiefnemer van het Biogasnetwerk Noord-Deurningen een rondleiding over zijn bedrijf verzorgen. Hij zal alle duurzame maatregelen die inmiddels zijn uitgevoerd laten zien en zoveel mogelijk antwoorden geven op vragen.

Daarna volgt een inleiding door Dhr. Jeroen Hulsbeek, (projectleider Energie Coöperatie IJskoud) waarbij de nadruk zal liggen op wat burgers kunnen doen maar ook op wat de overheid (gemeente/provincie) kan doen.

Daarna zal dhr. Frans Coenen (werkzaam op de UT en gespecialiseerd in duurzaam–heidsbeleid) zijn wetenschappelijk commentaar geven op de ontwikkelingen zoals die in Noord-Deurningen plaatsvinden. Dhr Coenen zal zijn lezing afsluiten met het geven van adviezen voor zowel de burger als ook de politiek.

Lokaal Dinkelland gaat er van uit dat er daarna voldoende stof is voor een interessante discussie. Tussen 22.00 – 22.30 uur zal de avond worden afgesloten.

Welkom in de IJskuip – Schotbroekweg 2, 7591 ND Denekamp op maandag 15 mei.

Aanvang 19.15 uur. Toegang is gratis.

Dit bericht is geplaatst in Media, Nieuws

Reacties zijn gesloten.