Verzelfstandiging groot onderhoud sport

Geplaatst op Dit bericht is geplaatst in Nieuws

Voorzitter,

 tennisWat is dat toch ontzettend jammer, dat we hier na 6 weken wederom staan om voor de tweede keer te stemmen voor de verzelfstandiging van de sport. En dit terwijl betrokken partijen (verenigingen en gemeente) allang overeenstemming hadden bereikt.

 7 Voetbalverenigingen en 4 tennisverenigingen hadden een akkoord met de gemeente en stonden in de startblokken om het proces van de verzelfstandiging van hun vereniging op te starten,  ware het niet dat de oppositie de hakken in het zand zette. On-be-grij-pe-lijk !

 In het in de laatste raadsvergadering door VVD en Lokaal Dinkelland ingediende amendement is aan beide partijen nog wat extra tijd gegeven, mocht dit al nodig zijn,

om het overgangsproces af te kunnen ronden.

De uiterlijke datum van 31.12.2013 staat hierin genoemd, maar wat eerder kan mag natuurlijk altijd eerder. Graag zelfs. Nog even kort met betrekking tot het normbedrag voor de tennisbanen, dit wordt aangegeven door de KNLTB, ook hierover bestaat wat ons betreft geen enkele onduidelijkheid.

Ik spreek de hoop uit, en ik kijk hierbij naar de overkant, op voortschrijdend inzicht bij de oppositiepartijen, zodat we dit voorstel, NU, in deze vergadering, alsnog unaniem kunnen aannemen. voetbalveld2

 En tot slot wil ik graag namens Lokaal Dinkelland vanaf deze plek alle 11 betrokken verenigingen heel veel succes wensen bij de afronding en een hele mooie toekomst als vereniging, waarbij men eindelijk in staat zal zijn zelf haar koers te bepalen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws

Reacties zijn gesloten.