Lokaal Dinkelland gaat “de boer op”.

Geplaatst op Dit bericht is geplaatst in Media

papillonLokaal Dinkelland is in de afgelopen week begonnen met een nieuw experiment: vergaderen op locatie.
Al enige tijd wordt door burgers regelmatig gebruik gemaakt van het door Lokaal Dinkelland ingestelde “spreekuur”, voorafgaand aan een fractieoverleg..
Maar steeds blijft de fractie zoeken naar meer mogelijkheden om in contact te blijven met burgers van Dinkelland. Daarom wil de fractie nu regelmatig vergaderen op locatie. .Deze week werd een bezoek gebracht aan camping De Papillon. .
De Papillon valt met regelmaat in de prijzen, vandaar dat Lokaal  Dinkelland de camping bezocht om van de eigenaren, het echtpaar Wassink te horen, wat de camping zo bijzonder maakt..
De fractieleden van Lokaal Dinkelland stonden versteld van de innovatieve ideeën die het echtpaar op camping De Papillon al hadden doorgevoerd. Alles is goed doordacht: van de verhoogde kleuterdouches, de zeep- en waterbesparende wasmachines, het gebruik en de opslag van zonne-energie, het hergebruik van het zwemwater tot en met de kleur van de wc-borstels. Met name ook de informatieve displays die uitleg geven over het energieverbruik, het hergebruik van het zwemwater en dergelijke, geven de kampeerder een goed beeld van niet alleen maar een goede degelijke camping, maar ook een duurzame camping, die investeert in de toekomst..
En de heer en mevrouw Wassink zijn nog steeds bezig met toekomstplannen m.n. op het gebied van energiegebruik..
Na de rondleiding en de uitleg werd in de kantine van De Papillon de agenda van de komende raadsvergadering doorgenomen.

Het eerstvolgende werkbezoek zit al in de planning, maar natuurlijk kan een instelling/organisatie zich hier ook voor aanmelden bij de fractie of via de website

Dit bericht is geplaatst in Media

Reacties zijn gesloten.