Wie zijn wij?

stempel-aLokaal Dinkelland is een politieke partij, die de lokale belangen behartigt van de gemeente Dinkelland. De partij is ontstaan uit een fusie van vier lokale partijen uit de voormalige gemeenten Denekamp, Ootmarsum en Weerselo. Sinds 29 september 2005 slaan de leden van Democratisch Denekamp, Gemeente Belangen, Lokale Democraten en Nieuw Dinkelland de handen ineen. Samen behartigen we de belangen voor alle inwoners uit de nieuwe gemeente Dinkelland. Samen staan we sterk en kunnen we een vuist maken voor diegene waar we voor staan: de Dinkellandse inwoners.

Onze Visie: Het als een politieke groepering binnen de Gemeente Dinkelland ijveren voor verbetering van de leefbaarheid in de ruimste zin van het woord voor alle inwoners van de gemeente Dinkelland, niet gebonden aan enige landelijke partij en derhalve vrij in bewegen en handelen, in- en gericht op de lokale situatie.

Onze Missie: Wij willen een goed georganiseerde vereniging zijn, die binnen de eigen partij deskundigen heeft op de 9 programmavelden van het raadsprogramma van de gemeente Dinkelland. Ons streven is om de politieke partij te zijn die de meeste steun en stemmen krijgt van de burgers in de Gemeente Dinkelland’.

Heeft u vragen voor de fractieleden mail dan naar fractie@lokaaldinkelland.nl

logo-geel

Lees ons programma om te lezen waar we voor staan.

 

Lokaal Dinkelland is bekend onder RISN 8169843429 en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08139575.