Bericht voor de Dinkellandse kiezer… Lokaal Dinkelland vernieuwd!

Geplaatst op Dit bericht is geplaatst in Media

Lokaal Dinkelland (5)

Op 23 november 2017 hebben de leden van Lokaal Dinkelland in café restaurant Rouwers in Agelo unaniem hun goedkeuring gegeven aan de kandidatenlijst. Met deze kandidatenlijst gaat Lokaal Dinkelland de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 in.
Ik ben trots op deze lijst, omdat deze vernieuwing uitstraalt. Wij hebben met z’n allen weten te bereiken dat de vernieuwing in een goede verhouding tot stand is gekomen. Alle leeftijden van jong tot oud zijn vertegenwoordigd. Er is een goede mix van mannen en vrouwen & ervaring en nieuwe gezichten. Onze kandidaten komen uit alle kernen van de Gemeente Dinkelland, waardoor de kernen goed vertegenwoordigd zijn. Daarmee en met ons geheel vernieuwde, met zorg opgestelde partijprogramma hebben wij een belangrijke stap gezet in de vernieuwing van de plaatselijke politiek. Wij heten niet voor niets Lokaal Dinkelland.

Wij hebben de identiteit van Lokaal Dinkelland weten te waarborgen. Lokaal Dinkelland wil en zal een partij blijven die opkomt voor alle inwoners van onze mooie gemeente. Wij willen dé partij zijn die pal overeind en achter u, als inwoner van Gemeente Dinkelland, blijft staan in lastige vraagstukken.

Ik ben ook trots op deze kandidatenlijst, omdat de leden haar sporen hebben verdiend in de maatschappij. Onze nieuwe lijsttrekker is Benny Tijkotte uit Rossum. Benny is nieuwkomer op de lijst en een ervaren ondernemer en sportman, maar vooral ook bestuurder en een man met het hart op de goede plek. Hij wordt bijgestaan door Anita ten Dam (Denekamp), Gerard Flinkers (Weerselo), Patrick Schiphorst (Denekamp), Annette Zwiep (Noord Deurningen), Stephanie Vrijkorte (Rossum), Marie-Chantal Metz (Weerselo), Louise Bruggeman (Lattrop) , Jos Kienhuis (Tilligte), Loes Pikkemaat (Denekamp), Gerard Krabbe (Noord Deurningen) en Monique Zwiep (Weerselo). In totaal gaat Lokaal Dinkelland de verkiezingen in met 27 supergemotiveerde mensen op onze kieslijst. Stuk voor stuk zijn dit kandidaten die weten wat er speelt in de gemeente en in de maatschappij. Dat zal in onze standpunten en in de debatten tot uitdrukking komen!

Op naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018!
Bent u er klaar voor? Wij wel!

Jan Nijsink
Voorzitter Lokaal Dinkelland

Dit bericht is geplaatst in Media

Reacties zijn gesloten.